Bardzo miły, niedzielny wieczór w Lamusie, za co obecnym bardzo dziękuję. I barmance też, bo już dawno nie słyszałam w knajpce tyle FNM . Dadku, mam nadzieję, że sprawnie dotarłeś na Klecinę.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziSą jacyś chętni na Lamusowanie w piątek?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziSą jacyś chętni na Lamusowanie w piątek?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA czemu "Lamusowanie"? Ostatnio z Ironiami tam byliśmy i nic ciekawego na kranach nie było?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Faktyka, zwłaszcza cenowo jest tam nieźle a lokal ciągle trzyma "poziom" przy sporym wyborze przyzwoitych piw."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA musi być "ciekawie", nie wystarczy "dobrze"? Ostatnio mieli Jacka na kranie. Lamus to po prostu fajna knajpa.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA czemu "Lamusowanie"? Ostatnio z Ironiami tam byliśmy i nic ciekawego na kranach nie było?
Lokal przyjemny, choć nieco rustykalny.
Aha - wspomniałem już, że nas nie będzie?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Przekażę Slavoyowi, mnie niestety choroba nie odpuszcza, a mam piwowarskie spotkanie w ZUPie i muszę się wykurować
Comment
-
Comment