Nie do końca wiadomo co piwowar miał na myśli, na pewno nazwa bez sensu. Mnie smakowało to piwo, szczególnie jako chwilowa przerwa w stoutach.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA kto jest przegranym?
Comment
-
-
Slavoy, wielość zastosowanych kanałów komunikacji wskazuje, że bardzo ci się chce Wpadnę na jedno, może dwa piwka... góra trzy lub cztery i raczej po 18.00.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Proszę nas dopisać do stolika."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No dobra, może będzie Piotry, ale to wielce niepewne. Wieczorem wrócił ze szkoleń z Warszawy i ma trochę do nadrobienia w pracy. Ja natomiast od 14:00 się szkolę. Na godzinę 20:00 zaplanowana jest kolacja, zatem raczej trudno mi będzie do Was dołączyć. Zwłaszcza, że od rana c.d.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzimam firmową impre ale jak będzie nudno to może wpadnę. Slavoy do której planujesz być na mieście?
Ustalam początek na 18:30~19:00. Jakiś stolik się zaklepie.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Wielkie dzięki dla wszystkich obecnych za świetną zabawę. Dla innych też dzięki za nieodpowiedzenie nawet fakju na SMS
Dla przypomnienia, chodziło o ten film. Twórca tegoż popełnił wcześniej serię takich reklam dla Levi's:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Również dziękujemy za przesympatyczne, piątkowe spotkanie.
Slavoy, obejrzeliśmy wczoraj zapowiedzi opony... Na razie wystarczy, że zmęczyliśmy wczoraj Pacific Rim. Z takich dziwnych filmów, to Piotry na spotkaniu wspominał o The World's End.
Comment
-
Comment