Czy ma ktoś ochotę na pierwszy piątek piwny w Nowym Roku? Jestem we Wro i chętnie zainauguruję rok w miłym towarzystwie.
Tylko gdzie? Lamus? Raj? ZUPA?
Piwo w sobotę?
Ja się wybieram zobaczyć co słychać w Zupach, Kontynuacjach i Academusach ( a może i do Szynkarni wpadnę zobaczyć czy mają coś vege :P )
A poszliśmy Po pierwsze do Jalapenos na hamburgery. To taki przybytek w Rynku, gdzie w weekend otwarte mają do 4 nad ranem, a następnie otwierają znów o 7:00. Jedzenie typu Tex Mex- ponoć beznadziejne (na Gastronautach mocno są za nie krytykowani). Natomiast hamburgery jedliśmy tam drugi raz- są smaczne i można zamówić wersję bardzo pikantną.
A potem, jakoś tak po drodze było do ZUP. Ekipa chciała się już chyba zbierać, ale byli dla nas wyrozumiali . Tam też spotkaliśmy Bombę. Zdaje się, że próbowaliśmy jeszcze Doctor Brew... W domu byliśmy coś ok. 4.
Nie wiem, jak się czujesz po 8 piwach, ale wstawanie w sobotę po Vanilla Shaku nie było łatwe. Teraz zwróciłam uwagę, że ta pyszność ma 13 % alk
Nie będzie to piątek ani sobota ale poniedziałek i wtorek 24,25.03 gdy zawitam do Wrocka. Miło by się było spotkać na piwkach. Są chętni?
We wtorek planuję odwiedzić Widawę jak ktoś by się chciał wybrać to zapraszam.
Dzięki Pendiemu dowiedziałem się, że obecnie Widawa czynna tylko czwartek - niedziela więc zostaję we wtorek na piwie we Wrocławiu. Macie mnie cały dzień do dyspozycji, dam się zaciągnąć do każdej fajnej knajpy.
Comment