Nie ma co sprawdzać - sycko wiem - zmiany, remonty - na początku grudnia mają otwierać.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wiktoria Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że uda mi się przybyć (nie wiem czy z Pepkiem).
Comment
-
-
Dzięki za przesympatyczne spotkanie, w dużym gronie jak za starych, dobrych czasów
Dodatkowo, podziękowania dla Hani za spacerek do Lamusa, a Jerzemu za wspólny powrót. Szkoda, że Piotry nie dojechał do nas. Ale Trzy Korony czekały już na mnie po powrocie do domu...Pszeniczka z innej warki niż ta, którą Piotr próbował na miejscu- nie była najlepsza. Natomiast pils- bardzo przyjemny. Zostały jeszcze dwa do spróbowania: dunkel i marcowe.
Comment
-
-
W najbliższą sobotę z okazji akcji Kufelki na Kundelki (więcej o tym na FB: https://www.facebook.com/events/188528298155737/)
będziemy wizytować tu i ówdzie coś. Zaczynamy od Marynka, Piwo & Aperitivo - około 18 prawdopodobnie. uda się powtórzyć frekwencję z poprzedniego spotkania w Lamusie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziNas nie będzie - jedziemy do teściów. Głupio wyszło, że w dzień kundelków, ale tak kiepsko weekendy się ułożyły.
Przykro mi (ale nie z powodu psów hehe), ale mnie nie będzie. Miłego spotkania
Comment
-
-
Ja! Nasze piwo też tam będzie, tylko jeszcze nie wiem, które
Comment
-
-
A od nas nikogo nie bydzie, nikogusieńko
Bawcie się"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment