Było wesoło, rodzinnie, a i piwa na lamusowych kranach zacne. Dzięki wszystkim, i do następnego razu
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Fajnie było znowu obejrzeć Wasze mordki przy stole Spotkanie miłe, ale krótkie a i piwa zacne. ICek spóźnił się nam jedynie o pół godziny, zatyłki nawet nie zamarzły.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Halo Wrocław, halo Wrocław - czy Wrocław mnie słyszy? W SOBOTĘ 28 stycznia 2017 od 11 do 15 (wiem, wiem, dziadowskie godziny) będę się szwędał po miejskich piwodajniach (o ile będą otwarte...)
Ktoś chętny?Last edited by Piecia; 2017-01-24, 19:57.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Jutro, to jest 28 stycznia, w Prohibicji na Ofiar Oświęcimskimskich (brama koło Kontynuacji) odbędzie się kolejny etyap PiwoWarZone. Na tą chwilę wybieramy się ja z Marusią i Qbolandy.
Start godz. 17. Pewnie po ~2 godzinach będziemy się transferować gdzieś pod tory.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPrzebijam Piecię.
Godziny świetne bo wieczorne, za to dzień dziadowski bo poniedziałek 30 stycznia za to spora szansa na zahaczenie o wtorek
Kto ma drugą zmianę, zapraszamDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNa tą chwilę wybieramy się ja z Marusią i Qbolandy.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
A ja na to, że nie będę"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment