Środa, czwartek 10-11.01 znów Wrocek odwiedzam do czego przyczynił się NFZ . Na piwko wieczorem ktoś chętny ?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ktoś się jutro (13.01) wybiera do Kontynuacji na "Dolnośląskie browary dla WOŚP"?
Jeżeli tak, to o której będziecie?"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Bardziej pytanko, ale i zaproszenie:
Gdzie można wypić kilka prostych piw byle blisko A2 na Góralskiej? Chodzi o nawodnienie przed koncertem i sprawne dojście tam na nogach
A może ktoś wybiera się na OverKill/Destruction/Flotsam? \m/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi(...) blisko A2 na Góralskiej? Chodzi o nawodnienie przed koncertem i sprawne dojście tam na nogachbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziObawiam się, że te rejony miasta to zupełna posucha jeśli chodzi o knajpy z piwem.Last edited by darekd; 2019-02-28, 20:50.
Comment
-
-
Dokładnie tak. Dookoła jest pustynia. W samym A2 napijesz się piwa, ale raczej bliżej Zamkowego niż kraftów. Najbliższe knajpy z lepszym piwem to ul. Włodkowica/Antoniego - AleBrowar, Szynkarnia, w drugiej kolejności Dojutra, Rumbar. Wszystko blisko siebie. Znajdziesz też tam dużo dobrego jedzenia. Burgery? Pasibus. Tex-mex? Panczo. Azjatycka? Osiem Misek. Pizza? Bube. Wszystko tam Potem z pl. Jana Pawła dwa przystanki (do placu Strzegomskiego) i stamtąd piechotą do A2.Last edited by Shedao; 2019-03-01, 20:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziDzięki, choć liczyłem na odpowiedzi typu: wiesz tam po drugiej stronie za zakrętem jest taka pizzeria i mają lanego Primatora"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że Lamus jest zawsze dobrym wyjściemDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Frekwencja dopisała znakomicie! Przy rozejściu kolektywnie zdecydowano o powtórce w najbliższy piątek!
Zakładam, że odbędzie się to w taki sam sposób, czyli Lamus, godzina 18.
JEŚLI jednak ktoś chciałby inną knajpę, to:
a) musi to ogarnąć (rezerwacja na min. 10, a porywach i więcej twarzy)
b) napisać o tym TUTAJ.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment