To co z piątkiem? Bo się wybieram, może trochę później niż 18.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziTo co z piątkiem? Bo się wybieram, może trochę później niż 18.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Kurde, zapomniałem a już jestem po dwóch więc...dobrej zabawy."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Cześć. Jeśli ktoś ma wolny piątkowy wieczór, to zapraszam do Marynki na kranoprzejęcie Czarnej Owcy w ramach Porter Noster Tour. Bedzie jedyna okazja spróbowania tegorocznych edycji Portera Nostera. I nie tylko - w sumie zajmujemy 7 kranów.
Z racji braku czasu (w sobotę następne kranoprzejęcie) będę dostępny raczej tylko tam. No może przed imprezą uda się jeszcze gdzieś wpaść wcześniej.
Kto przybędzie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Bierz te portery i marsz na zlot- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W piątek z Ojcem, Artem i Kapslem będziemy się szwendać po knajpach w centrum Wrocławia. Jeśli ktoś ma chwilę to chętnie się spotkamy.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Kusisz, kusicielko..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
A co? Nagrodę w robocie dostałeś i szukasz drogiego piwa?
I żeby nie było offa, ja się nie wybieram"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment