Jako, że w piątek będę nieco uziemiona, zapytuję Państwa, co w sobotę - gdzie się spotykamy? CarlBerg wspominał coś o Bartku lanym przy Rynku w "Deja vu", ktos wie, co to za lokal, bo ja pierwsze słyszę
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Niestety moje możliwości na sobotnią wyprawę poszukiwawczą są bliskie zeru. Ale życzę powodzenia w poszukiwaniach i biesiadowaniu.
Comment
-
-
W sobotę nie powinienem być niczym uziemiony i odrobinę dobrego piwa chętnie się napiję.
O "Deja vu" nawet nie słyszałem, ale zagoogliłem i znalazłem takie informacje.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Konkrety proszę Państwa, konkrety
Powinienem przybyć...Później już będzie tylko dłuższa przerwa, na piwowarzenie rzecz jasnaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
mareks napisał(a)
Zajrzałem tam wczoraj.
Bartek jest po 4 pln za 0,5 l ale był jakiś kwaśnawy. Panienka za barem zapewniała, że beczka została otwarta dzień wcześniej. Niestety nie dało się go pić.
Bardzo ciekawie prezentuje się menu.
Comment
-
-
Mam małą propozycję. Może powrócimy do dobrej tradycji i zorganizujemy połączenie TELE na linii: Wrocław, Poznań + Warszawa o godzinie np. 20.00. Co wy na to?
Comment
-
-
Instytut ok, a jak go zamkną, to zawsze wtedy możemy się przenieść do De sprawdzić, czy wymienili bekę
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Mam małą propozycję. Może powrócimy do dobrej tradycji i zorganizujemy połączenie TELE na linii: Wrocław, Poznań + Warszawa o godzinie np. 20.00. Co wy na to?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Tylko o ile dobrze umiem czytać to kombinowane jest spotkanie u Teresy na piątek
Comment
-
-
No i dupa blada!
Ponieważ w sobotę będę miał transport do domu, muszę zebrać trochę gratów i to wywieźć. W związku z tym sobota u mnie odpada.
Kto jest chętny na jutro?
Jakieś małe posiedzenie piątkowo-wieczorne... kto chce mnie zobaczyć?kto się stęsknił?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ja się Naczelniku strrrrasznie za Tobą stęskniłam, ale czy będę mogła się spotkać jutro, to będę wiedziała dopiero jutro - dam znać
Comment
-
Comment