Piątek symbolicznie (3 piwa) zaliczony przy Bunkrze przez Jerzego, Ewę, Mjp, Naczelnika i Marusię, dziś powtórka w Instytucie - 19.30 zbiórkaaaa
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
naczelnik napisał(a)
To co, gwałcimy Jerzego, żeby się pofatygował gdzieś bliżej?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Czyżby moja postura uratowała mnie przed gwałtem? Żywcem nikt mnie nie zgwałci.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ja, Slavoy i Naczelnik spotykamy sie z Pjenknikiem w Czarnowąsach
Comment
-
-
Chyba ZA daleko.
Ja oczywiście tradycyjnie jestem chętny na weekendowe piwko gdzieś w pięknych okolicznościach przyrody ale nie mogę nic obiecać, gdyż roboty mam więcej niż multum - ponoć "powinienem się cieszyć, że w czasie wakacji niektóre niedziele będą wolne"...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
mjp napisał(a)
Tylko może nie do bunkra, bo trochę pada....browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Już poniedziałek zatem rzucam pytanko - w tym tygodniu zaliczamy piątek, sobotę, czy maratonik? Jutro podjadę rowerkiem pod Teatr Polski i zorientuje się w cenie Namysłowa oraz godzinach funkcjonowania lokalu, trza szukać nowych mozliwości
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Jutro podjadę rowerkiem pod Teatr Polski i zorientuje się w cenie Namysłowa oraz godzinach funkcjonowania lokalu, trza szukać nowych mozliwościPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
W związku z tęsknotą (z)dolnoślązaków za namysłowskim Fullem z beczki to proponuję zorganizowanie spotkanka piątkowego w "Rejsie". Na pewno nie będzie problemu z piwem (jego ceną), rodzajem muzyki i jej natężeniem. Jedyny dosłownie maleńki problem to pojemność tej maleńkiej knajpy. Aby w piątkowy wieczór nie pić na stojaka, to trzeba sobie "zaklepać" wcześniej miejsca przy stolikach. Dlatego proszę o w miarę rychłe deklaracje kto się pisze na najbliższy rejsowy piątek, bym wiedział czy zamawiać jeden czy dwa stoliki.
Comment
-
Comment