W piątek to ja na pewno nie dotrę, w sobotę są trochę większe szanse.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Napisałem o organizacji spotkania piątkowego, bowiem w sobotę to ja nie dam rady, gdyż moi koledzy z zakładu pracy wprosili się do mnie na "zakładowe" ognisko.
Comment
-
-
No to ja się na piątek zapisuję - robote kończę o 18.00, zatem mogę być już 18.30 w Rejsie
Na sobotę oczywiście też mogę się zapisać
Comment
-
-
Jak już Ciotka wie, my z Tabletką jako wrocławscy korespondenci samowolnie oddelegowujemy się na aż 2 łyk/endy - przeprowadzimy 10 dniowy Patrol Piwny w Lübeck i pobliskich okolicach nadmorskich
Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No to ja się na piątek zapisuję - robote kończę o 18.00, zatem mogę być już 18.30 w Rejsie
Na sobotę oczywiście też mogę się zapisać**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Hmm, no to może być problem, bo o 3.00 to już chyba tylko czynne będą dyskoteki czy inne tancbudy ... Instytut z Bartkiem jest czynny do 22.00, nie wiem jak Rejs z Namysłowem, ale też chyba nie za długo ... Pozostaje Academus z Lwówkiem albo Easy Rider z Viflingiem.
Comment
-
-
Nie czekając na tłumny odzew zarezerwowałem już jeden rejsowy stolik w rogu knajpki (zmieści się spokojnie do 6 osób) na piątek, na 19.00. Oczywiście wszelkie modyfikacje (dołączenie drugiego stolika, przesunięcie pory rezerwacji) są jeszcze możliwe.
A o ile dobrze pamiętam to Rejs kończy swoje pływanie jakoś po 1 w nocy. Nigdy na to nie zwracałem uwagi
Comment
-
-
Pepek napisał(a)
Nie czekając na tłumny odzew zarezerwowałem już jeden rejsowy stolik w rogu knajpki (zmieści się spokojnie do 6 osób) na piątek, na 19.00. Oczywiście wszelkie modyfikacje (dołączenie drugiego stolika, przesunięcie pory rezerwacji) są jeszcze możliwe.
A o ile dobrze pamiętam to Rejs kończy swoje pływanie jakoś po 1 w nocy. Nigdy na to nie zwracałem uwagi
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Postaram sie wykroić czas tym razem na piątek, zwłaszcza, że dla Ciebie mam coś obiecanego szklanego, półlitrowego ...
Zatem powoli stolik się zapełniała. Zobaczymy kto się jeszcze zgłosi na namysłowskiego fulla zwanego w tej knajpie Rejsem.
Comment
-
-
Pepek, ale przyjdźta z Wiktorią wcześniej, co ja się będę sama błąkać po mieście pół godziny.
Comment
-
-
Możesz przyjść wcześniej do Rejsu, przed nami i siedząc przy szynkwasie patrząc na wprost lub na prawo podziwiać oryginalną fotę mojej pięknej, forumowej twarzyczki.
No dobra, dobra - przybędziemy na 18.30, a może i nawet wcześniej. Rezerwację też przesunę na 30 min. wcześniej.
Comment
-
-
Co taka słaba frekwencja? Już czwartek, pić Wam się nie chce?
Comment
-
Comment