Jak nie dostanę udaru z gorąca, to dojdę ...
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
breslauer napisał(a)
Jak nie dostanę udaru z gorąca, to dojdę ...
Comment
-
-
Dziś ( i jutro ) mamy modernizację sklepiku - wiercimy, malujemy itd. Jak masz ochotę zastąpić drabinę - zapraszamy
W programie imprezy oprócz wiercenia będzie cud zamiany pełnych butelek piwa w butelki puste ( warka 26 )Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
A gdzie konkretnie macie tą "zabawę"?
Późnym popołudniem pojawie się na jedną noc we Wrocławiu.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Propozycja uczestnictwa w cudzie jest bardzo kusząca, jednak niestety z powodu przeciągającej się awarii jednej z moich kończyn mam do pracy tylko lewą rękę. I to jedną, nawet nie dwie... Nie da rady.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
CarlBerg napisał(a)
Ja mam dwie - ale jako urodzony w niedzielę obie lewe
To jak, sobota, ok. 19, "Kulisy"?
Comment
-
-
Och - w tym czasie będziemy się rozkoszować piwem czereśniowym i miodowym w mikrobrowarku we Vrchlabe ( powrót przez Nachod ), następnie wracając odwiedzimy wiejską rezydencję i naszą browarną leżakownię, by czcić do białego rana urodziny opiekuna naszych piw
Mówiąc krótko, ostatni weekend wakacji spędzamy poza WrocławiemPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Ja też zgłaszam swoja nieobecność w najbliższą sobotę. Najpierw muszę parę godzin "poterenować", a potem udaję się na rodzinne "śmieci". Ale możecie być pewni, że ok. 19.00 na pewno będzie przy mnie piwo
Comment
-
-
Łeeee no ludzie, to może umówmy się w piatek?
Comment
-
-
Piątek, hmm..., co do piątkowego wieczoru to na razie jestem na tak, ale wszystko wyjaśni się w piątek do południa...
Comment
-
Comment