Marusia napisał(a) Że tak powiem, środa już Czy moglibyśmy się w tym tygodniu spotkać również w piątek zamiast w sobotę? W sobotę mam półsłużbowego grilla
Ja byłbym chętny ale na sobotę właśnie bo w piątek dla odmiany mam ognicho jakoweś
W tym tygodniu nigdzie nie wyjeżdżam. Ba, nawet mam zakaz (bez uzyskania zgody przełożonego). Mam również zakaz picia alkoholu, uprawiania niebezpiecznych sportów itp.
Ale przecież kilka piwek mi nie zaszkodzi... ani w piątek, ani w sobotę!
p.s. oczywiście natychmiast jak to usłyszałem to poprosiłem szefa o służbowy samochód z ABS-em i poduszką powietrzną
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
My w sobotę jedziemy do Krakowa robić spustoszenie w tamtejszych szkółkach drzew i krzewów. Tak więc zapowiadamy się na piątek. Mam nadzieję, że paczka dotrze i nie będę tego plecaka na próżno targał...
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Ja też w tym tygodniu obstaję za piąteczkiem z uwagi na to, że w sobotę będę zajęty przy tworzeniu pewnego produktu spożywczego
A tak przy okazji, to dużo coś się ostatnio w tym temacie piątków porobiło. Może by tak zgłosić Adminowi zmianę nazwy tematu na Wrocław, piątek - sobota lub podobną. Co Brać Wrocławska na to?
Czy są jakieś ustalenia kierownictwa na temat ewentualnego piątku??
Jutro nie będę miał dostępu do netu więc ostrożnie podpytuję.
Może chociaz miejsce...
Comment