Juz wszystko jasne.Moge wpasc do instytutu ok19:30
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ryszard napisał(a)
jaki napis jest podany na kuflu?
rysiek
Witamy na forum!
Comment
-
-
Grill na Sępolnie?
Ponieważ moi rodzice wybywają na weekend, to pomyślałam, że przy sprzyjających warunkach pogodowych moglibyśmy sobie pogrillować w ogródku przydomowym, co wy ludziska na to? Możemy się złożyć na beczkę Bartka nawet
Oczywiście mam na myśli sobotęLast edited by Marusia; 2004-10-04, 13:07.
Comment
-
-
JAckson napisał(a)
Chętnie, ale w sobotę po południu mam wyprawę na lotnisko
Comment
-
-
Niestety z powodu udziału w obchodach 5-lecia istnienia Rejsu w tą sobotę nas tzn. (P&W) nie będzie cieleśnie, ale zawsze możemy być duchowo
Comment
-
-
Ponieważ tegoroczne święto super-mięczaków zbliża się wielkimi krokami, muszę uruchomić warzelnię. W związku z tym weekend będę miał pracowity, a na miejscu mnie nie uświadczycie.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Hm. No to albo robimy grilla w zestawie Carlberg, tabletka, Marusia i może mjp się wpisze, bo się jeszcze nie odzywał, więc jest szansa - albo spotykamy się jak zwykle na miachu.
Proszę o propozycje - może w takim razie w piątek na Bartku, żeby nie komplikować sobie życia
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
...
Proszę o propozycje - może w takim razie w piątek na Bartku, żeby nie komplikować sobie życia
Comment
-
-
Chris_1987 napisał(a)
A ze mną nigdy nic nie wiadomo do końca.Bliżej jestem instytutu...dam znać w sobote
Wstępnie proponuję Instytut, piątek, 19.00
Comment
-
Comment