Ekhm, ja w kwestii formalnej: ponieważ w czwartek spadam do Warszawy, to czy ekipa wrocławska byłaby chętna na przednoworoczne piwko w środę? Miejsce i godzina standardowa
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
O, a ja już zmieniłam plany
No to je zmieniam na poprzednie i będę o 18.30
Comment
-
-
Stół na jutro rezerwnięty. A w czwartek prawdopodobnie bar będzie nieczynny.
Comment
-
-
Niestety mimo szczerych chęci nie udało mi się pojawić (tak to już jest jak się kończy rok i trzeba zrobić porządki w papierach ) Mam nadzieję, że Bartuś smakował i ostatnie posiedzenie w 2004 r. było udane. Zatem do pierwszego spotkania w nowym 2005 roku!
Comment
-
-
No ja myślę, że tu nie ma o czym myśleć, tylko trza przychodzić
Ja wprawdzie cały czas jestem na odwyku po Sylwestrze, ale do piątku powinna mnie już najść ochota na piwo.
P.S. Palenie póki co mnie też odeszło
Comment
-
-
No wiesz, mój Sylwester trwał od środy do soboty wieczór, to się lekko zmęczyłam A jeszcze człowiekowi brakuje rozsądku i nigdy nie wylewa za kołnierz, no to takie skutki
Comment
-
-
mjp napisał(a)
Jak tak dalej pójdzie, to niedługo zabronicie mi palić fajkę w Instytucie, bo będę jedynym palącym.....MM961
4:-)
Comment
-
-
gorące endorfinowe pozdrowienia dla rodaków i dzięki za kolejny miły wieczór tuż przed Sylwestrem
obiecuję jeszcze nie raz wpaść niezapowiedzianie z Wawy, a później to już regularnie przebywać w mym ukochanym mieście piwnie i nie tylkoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
P.S. Palenie póki co mnie też odeszłobrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment