Jak rozumiem jutro się spotykamy w normalnym gronie na piwku i dzielimy wrażeniami z Sylwestra? Marusiu, czy była byś tak dobra i zarezerwowała stolik albo i dwa?
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Towarzycho dopisało, piwo też. Tylko Carlberg zadał kłam swojemu stwierdzeniu, że "jak nie piszemy, że nas nie będzie, to będziemy", bo nie napisał, ze ich nie bedzie i nie bylo ich
A ja cały wieczor nie paliłam Palenie rzuciło mnie na dobre, znowu mi wszystko bedzie smierdzieć fajami a gości będę z papierosami wyrzucać do kuchni No, i jeszcze zmuszę Slavoya do rzucenia
Marusia napisał(a) Towarzycho dopisało, piwo też. Tylko Carlberg zadał kłam swojemu stwierdzeniu, że "jak nie piszemy, że nas nie będzie, to będziemy", bo nie napisał, ze ich nie bedzie i nie bylo ich
A ja cały wieczor nie paliłam Palenie rzuciło mnie na dobre, znowu mi wszystko bedzie smierdzieć fajami a gości będę z papierosami wyrzucać do kuchni No, i jeszcze zmuszę Slavoya do rzucenia
No i niedługo dojdzie do tego ,że stworzymy temat "Forumowicze przeciwko paleniu"
Marusia napisał(a) Tylko Carlberg zadał kłam swojemu stwierdzeniu, że "jak nie piszemy, że nas nie będzie, to będziemy", bo nie napisał, ze ich nie bedzie i nie bylo ich
A JAckson przyniósł dla "Siódemki" kapsle, są świadkowie...
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment