ewwa53 napisał(a) Myślę, że problem bombek się rozwiąze
ewwa53
Na problem bombek najlepszy jest kot albo nawet dwa. Potem wystarczy tylko odkurzyć i nie trzeba się cackać z tymi kruchymi świecidełkami i trząść się wkładając je ostrożnie do pudełek.
Wczoraj fteo chyba jednak sama rozbierała choinkę, bo Jackson jednak dotarł
A ja chyba następnym razem znowu będę w sekcji dla niepalących - wczoraj wypaliłam parę fajek, ale prawie każdą tylko do połowy i w ogóle paliłam je tylko dlatego, że je miałam, łapiąc się w trakcie ćmienia, że wcale nie mam na nie ochoty
no cóż... czy inspekcja wypali tego jeszcze nie wiem, bo tym razem dość poważne sprawy sprowadzają mnie do Wro ale jeśli czasowo będzie jakoś w miarę, to możecie się spodziewać desantu Cyborga, o ile po tej środzie piątek ok. 18.00 nadal aktualny na wszelki wypadek proszę o wstępną rezerwację miejsca siedzącego (słaniać się będę...) - z góry dziękuję
aha, i jakby doszło co do czego, to tak jak zwykle będzie to niespodziewana i niezapowiedziane inspekcja, więc proszę wy regulować miny
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987
Jakieś przeziębienie mnie trafiło,ale w piątek zagoszcze
Będziesz się z Cyborgiem na rękę siłował?
Spodziewamy się w piątek jeszcze dwóch (a raczej dwojga) niespodziewanych gości. Tzn. niespodziewanych dla Was, nie dla mnie
Można zgadywać - podpowiedź: z Wrocławia, jeden ze starszych (ale tylko stażem) forumowiczów wraz ze swą dziewczyną Jak ktoś zgadnie, stawiam pół Bartka
Można zgadywać - podpowiedź: z Wrocławia, jeden ze starszych (ale tylko stażem) forumowiczów wraz ze swą dziewczyną Jak ktoś zgadnie, stawiam pół Bartka
Comment