Dziękuję Pani Adwokat
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyDziękuję Pani Adwokat
O, jakiś problem? Mam poprosić Arta o wykasowanie posta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBergNaturalnie "Bartkowanie" się odbyło, choć tym razem w niewielkim 13-14 osobowym gronie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaA Pepek dotarł dziś do domu około 19.00.
Może on przymierza się do ataku Ślęży ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTja, potem w jeszcze mniejszym gronie była degustacja cytrynówki, ajerkoniaku i wiśni na spirytusie (wszystko domowej roboty) - wstałam dziś o 12.30....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikChłop ma zdrowie.
Może on przymierza się do ataku Ślęży ?
A co do Ślęży to kto tam wie, kto wie...
Comment
-
-
Tradycyjnie, korzystając z odświeżenia tematu, proponuję spotkanie w piątek, 18.30. Mam nadzieję, że Was nie zaskoczyłam
Comment
-
-
Tym razem, jako że nie mam planowanych żadnych urodzin pozaforumowych to na spotkaniu tradycyjnie będę. Wiktoria też.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pepekurodzin pozaforumowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaŻe tak zacytuję kogoś...."to są jacyś ludzie NIE Z FORUM??"
Mam nadzieję przybyć na Bartka w piatek (bez samochodu)MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTradycyjnie, korzystając z odświeżenia tematu, proponuję spotkanie w piątek, 18.30. Mam nadzieję, że Was nie zaskoczyłamchickkiller :)
Comment
-
-
w ten weekend, z racji tego, że niektórzy będą się starali dokształcić Cyborga, nie przybędzie on na niespodziewaną inspekcję (zresztą inspekcje odbywają się co miesiąc i ten czas jeszcze nie nadszedł!) - bawcie się dobrze, a i wypijcie za moje abstynenckie zdrowieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment