Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pepek
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamyczek77A z dziećmi można się pojawiać,czy nadal embargo?
Jest tam plac zabaw i małe zoo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA co by Państwo powiedzieli na Jolkę w czwartek dla odmianki? (Szczytnicka ulica)
No i decydujta się, czy będziecie też w piątek Bartusiować, bo jeśli będzie Was mało, to odrezerwuję stoliki!!Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoZ dziećmi to można by było się pojawić w ogródku na Kiełczowie, gdzie w zeszłym sezonie letnim był Lwówek z beczki.
Jest tam plac zabaw i małe zoo.Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpW sumie może być Jolka, tylko czy można prosić o dokładniejsze namiary? Szczytnicka niby długa nie jest, ale.... Co do piątku, to my jesteśmy we Wrocławiu i jeśli jeszcze jacyś chętni będą, to się chętnie na Bartka udamy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpW sumie może być Jolka, tylko czy można prosić o dokładniejsze namiary? Szczytnicka niby długa nie jest, ale....Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamyczek77To byl tylko żart-moja Zuzia ma dopiero 2 m-ce i nie nadaje się jeszcze na imprezy.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa tym razem odpuszczam. Wystarczy mi wczorajsze szwejkowanie
Comment
-
-
Ostatnia szansa by jeszcze zgłosić zapotrzebowanie na piwo. Jutro jadę do Żnina i Nakła po piwa ( muszą być świeże ). Zapisałem wszystkie zgłoszenia z forum i PW.
Do zobaczenia w piątek.
A o której godzinie pojawiacie się w Instytucie?5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pojawiamy się 18.30.
Jakbyś miał problemy ze zlokalizowaniem twarzy, to zapytaj przy barze o ekipkę piwną, która zarezerwowała 3 stoły, albo o Marusię
Comment
-
Comment