Ja oczywiście będę. Nawet się zapisuję na jutro. Tylko jak to w końcu z tymi piwami jest? Wymiana jest w hotelu czy w Instytucie?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWg wstępnych wyliczeń wyszło mi, że będzie dzisiaj ok. 16 osób
Poka, poka listę chętnychPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ja już dotarłem do centrum z Prackiej Krainy śniegu więc będę. Wiktoria też. No to jeszcze do listy obecności musi się zgłosić 11 osób.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerJa oczywiście będę. Nawet się zapisuję na jutro. Tylko jak to w końcu z tymi piwami jest? Wymiana jest w hotelu czy w Instytucie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikPiwo dojedzie do Instytutu taksówką.
Więc chyba w Instytucie. Przynajmniej ja tak to odebrałem. Jeżeli jest inaczej to niech ktoś zapoda cynkMM961
4:-)
Comment
-
-
Szczegóły wymiany Latarnik uzgadniał chyba z każdym(ą) zainteresowanym(ą) na PW. Przynajmniej z naszym interesem tak było - wymiana w Instytucie.
Comment
-
-
kur dę t ka pę k ła
niestety należy mnie skreślić z listy (jeśli się na takowej znajdowałem)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Oczywiście, że piwo przyjedzie do Instytutu. Odbieramy ze Slavoyem Latarnika spod hotelu taksówą 18.20 i zmierzamy z towarem prosto na Bartka
Lista osób? Art, byłeś wciągnięty, z przykrością Cię usuwam:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Latarnik
4. Gambrinus
5. Brat Gambrinusa (napisał "przyjeżdżamy, to tak wywnioskowałam")
6. Wiktoria
7. Pepek
8. Breslauer
9. Jackson
10. Naczelnik
11. Tabletka
12. Carlberg
13. Jerzy
14. Ewwa
15. Mjp
Oczywiście to taka wstępna lista, bo przecież może jeszcze przyjść Fteo oraz np. Karolinka, która wpada niespodziewanie od czasu do czasu
Chyba wszystkich wymieniłam, aczkolwiek mogłam o kimś zapomnieć, powyżej trzech osób już się gubięLast edited by Marusia; 2005-02-25, 12:26.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia(...) powyżej trzech osób już się gubięPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaLista osób? Art, byłeś wciągnięty, z przykrością Cię usuwam:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Latarnik
4. Gambrinus
5. Brat Gambrinusa (napisał "przyjeżdżamy, to tak wywnioskowałam")
6. Wiktoria
7. Pepek
8. Breslauer
9. Jackson
10. Naczelnik
11. Tabletka
12. Carlberg
13. Jerzy
14. Ewwa
15. Mjp
Nic dodać nic ująć. Stawili się wymienieni, a Pani z Instytutu nie miała nie przeciwko, wręcz przeciwniePopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Przepraszam najmocniej - mareks - też był z namiPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikPrzepraszam najmocniej - mareks - też był z nami
Podsumowujac: jak zwykle bardzo fajne spotkanie, Gambrinus wprawdzie dotarł dopiero po 22.00 ale wytargowaliśmy jeszcze posiedzenie przy jednym piwku do 11.00, po czym uderzyliśmy w okrojonym juz mocno skladzie do Academusa. Nie wiem, ile tam siedzieliśmy, bo.... usnęlam już przy pierwszym piwie
jednak moja norma na wieczór to 7 - ósme już na wcisk i organizm odrazu żada odpoczynku
Na spotkaniu tradycyjnie odbyła się mała giełda, czyli wymiany piw, etykiet. jak równiez drożdży Mam właśnie w lodówce dwa słoiki i się zastanawiam, które są od Naczelnika, a które od Carlberga
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMam właśnie w lodówce dwa słoiki i się zastanawiam, które są od Naczelnika, a które od Carlberga
Poza tym mówiłem Ci , że powinny troszkę zapodawać , bo kichałem do nich...Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment