no fakt. Co prawda ja mam stałą rezerwację na stolik prz lodówce ale ok tam też usiąde
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpPewnie Marusia sie wkurzy, że tak sobie samopas odswierzam temat, ale zaryzykuję.... Chętni do jutrzejszego raczenia się Bartkiew w Instytucie WYSTĄP!
My sie pojawimy jak zwykle koło 19.
Miło wiedzieć :-)
No to się pojawimy
ewwa53
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Ewwo53 nie przynoś dziś książek dla mnie (pewnie i tak byś o nich zapomniała)
Nie wiem, czy za tydzień taka okazja się trafi
ewwa53
Comment
-
-
tak nieśmiało i chorowicie powiem, że może w sobotę 12 marca, tak ok. 22.00 byłabym chyba nawet w stanie, coby Wam urządzić inspekcję (mam nadzieję, że tydzień wystarczy, coby chorobę pożegnać)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
12 marca? toż wtedy jest giełda w Świdnicy!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
dlatego napisałam ok. 22.00! niestety są fatalne połączenia z i do Wawy pociągowe, a w związku z chorobą muszę w niedzielę iść do szpitala się przebadać, więc niestety ze Świdnicy wyjadę ok. 19.30 pociągiem do Wro...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Cyborgu, trochę skomplikowana ta Twoja wypowiedź i przyznam, ze juz nie rozumiem, kiedy i gdzie będziesz, zwłaszcza, że wpisałaś się w temat o piwie we Wrocku
Ale chory mechanizm widocznie nie pozwala na klarowność w pisaniu
Comment
-
-
otóż: w ramach zdolności PKP w Świdnicy będę od ok. 9 rano do ok. 19.00 w sobotę, potem jadę pociągiem do Wro i ok. 22.00 byłabym dyspozycyjna, jeśli ktokolwiek będzie wówczas w Piastowskim Grodzie, jeśli nie - idę spać, bo rano badania, a potem pociąg do Wawy
howgh
ps. nawet pisanie mi wolniej idzie, kiedym choraCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Mam zapyt: czy ktoś w ten piątek zmierza do Instytutu, czy raczej wszyscy szykują się do świdnickiej giełdy? Bo w razie co muszę panią Elę uprzedzić. Wg moich "wyliczeń" zbytniej frekwencji na ten piątek nie widzę
Comment
-
-
Zdaje się, że wystarczy Wam nawet ten jeden mały, okrągły
Comment
-
Comment