Ja też do Świdnicy jadę w sobotę z rana, więc w piątek mogę się pojawić na Bartku.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Z tego co widzę, to dzisiaj na Bartku będą 4 osoby:
1. Ewwa53
2. MJP
3. Breslauer
4. JAckson
Czy ktoś jeszcze z sekcji Wrocławskiej nie jedzie dzisiaj do Świdnicy i deklaruje swoje przybycie na Bartka?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Stolik macie rezerwnięty jeden. Więc lepiej się za bardzo nie namnóżcie
A tak serio - po piwku i do domu spać, żebyście rano nie zaspali
Comment
-
-
Co się pytasz, przeca wiadomo, że tak czy owak się spotykamy. Kto będzie? No ja napewno Dowiesz się wszystkiego jutro w Madnessie
Comment
-
-
Planuje wpaść w piątek...Jerzy chyba też (a zresztą On sam sie wypowie).Z racji iż nie mam na razie kompa nie moge śledzić co sie dzieje w browarze Mam nadzieje ze niedługo to potrwa,bo czuje sie jak na odwyku! Chętnie dowiem sie czy ktoś przyjdzie w piątek (może ktoś bedzie tak dobry i sms-a palnie).Pozdrawiam!chickkiller :)
Comment
-
-
Nawet jeśli w ten piątek Radegast nie zamierza być na swoich urodzinach knajpianych to zawsze możemy mu je wyprawić zaocznie
Comment
-
-
Ojejki, przecież to oczywiste, że piątek jak to piątek - Bartkujemy. Z Radegiem, czy bez
Comment
-
-
Ech szczęśliwce z Was. Też bym poBartkował...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to przyjeżdzaj Nocleg w Przytułku zawsze masz zapewniony
Comment
-
-
Żeby to było takie proste. Teoretycznie wolny weekend a musze siedzieć dwa dni pod telefonem i czekać na ewentualne wezwanie do pracy. To się nazywa DOMOWYM DYŻUREM TELEFONICZNYM. Inaczej bym się chyba dał skusićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ech szczęśliwce z Was. Też bym poBartkował...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PepekA inni szczęśliwce mogą sobie poBossować [poPorterować], że jeśli mogę wypowiedzieć się nie do końca w niniejszym temacie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment