szlaban po Świdnicy?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPoza tym zajęte popołudnia mam chwilowo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoA czym? Jeśli można wiedzieć
(Po przeczytaniu postu Jacksona wyobraziłem sobie, jak to Jackson chodzi po Świdnicy ze szlabanem ...)
A w Madnessie będę, na Bartku w piątek nie dam rady.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerJak to czym? Musi polerować ten szlaban, co go sobie ze Świdnicy przywiózł.
(Po przeczytaniu postu Jacksona wyobraziłem sobie, jak to Jackson chodzi po Świdnicy ze szlabanem ...)Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Zatem do zobaczenia już dzisiaj, a na razie to dobranoc
Comment
-
-
Ponieważ juz poniedzialek, a przyszły weekend to Święta, zapytuję nieśmialo, kto się zamierza stawić w piątek na piwo.
W ogóle to mam propozycję, albo na ten piatek, albo na ten poświąteczny, zeby wybrać się do Dziekanatu (Wybrzeże Wyspiańskiego) na Moravara. O lokalu poczytacie tutaj
Comment
-
-
Ten piątek u mnie odpada. Mamy w robocie ekstra wolny dzień i spadam do Brzegu byczyć się świątecznie. Ale ten poświąteczny - czemu nie - można spróbować tego Moraverka.
Comment
-
-
To jak, w piątek spotykam się sam na sam z Jerzym? Ja nie wiem, czy mi Slavoy pozwoli
Ja w piątek będę pościć, mięska nie zjem Ale piwko koniecznie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo jak, w piątek spotykam się sam na sam z Jerzym? Ja nie wiem, czy mi Slavoy pozwoli
i o ile nie zapomnę, że jest akurat piątekLast edited by yemiołka; 2005-03-23, 10:44.**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
Comment