To ja Ci przypomnę
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo jak, w piątek spotykam się sam na sam z Jerzym?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJeszcze Chris mówił coś o spotkaniu w piątek.
Comment
-
-
To kwestia ustalenia miejsca - Yemiołka rzekła, że jeśli będzie, to tylko w Instytucie, bo ma kolejkę szynową do chałpy o 21.00. Zatem proponuję uzależnić miejsce pobytu od informacji w piątek, czy koleżanka będzie, czy nie
No i jakby co to rezerwuję tylko jeden stolik, bo będziemy mocno zdziesiątkowani
Comment
-
-
Na punkt przesiadkowy kolejki z Instytutu są 2 km, a z Dziekanatu 3 - ale fakt że po gorszych szlakach. Za to z Dziekanatu bez problemu można złapać inny pojazd szynowy lub nieszynowy do punktu przesiadkowego.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Właściwie to Jerzy ma rację - szybciej Yemiołko dotrzesz z Dziekanatu na dworzec, niż pieszka z Instytutu. 15 minut drogi tramwajem - przy dobrej znajomosci rozkładu jazdy zaoszczędzisz jeszcze czasu. A na dojazd do Dziekanatu możemy się po 18.00 umówić na przystanku 2-ki pod Poltegorem - odjazd 18.05 bodajże.
Comment
-
-
Żadna różnica - do Hali tez jest kawałek na piechotę
Comment
-
Comment