No to jeszcze pytanie do Brelauera, czy pofatyguje się do Dziekanatu, bo jeśli nie, no to Bartek Zaliczymy znowu spotkanie w małym gronie
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo to jeszcze pytanie do Brelauera, czy pofatyguje się do Dziekanatu, bo jeśli nie, no to Bartek Zaliczymy znowu spotkanie w małym gronie
Comment
-
-
Waśnie chcę zadzwonić do obu lokali z tym pytaniem
Comment
-
-
Proponuję w ten piątek jednak Instytut. W Dziekanacie powiedzieli, że plany były, żeby w piątek zamknąc o 20.00, jutro mam dostać info, czy tak będzie, czy nie, ale póki co nie znamy lokalu - może nie warto ryzykować i dopiero po świętach zleziemy się tam już w większym gronie?
Comment
-
-
No, to do zobaczenia w Instytucie za 10 godzin. Napisu na GG dzis nie wstawiam, bo jeszcze by moi rodzice zobaczyli, że tak dyskusyjnie poszczę
Comment
-
-
uf! udało mi się powrócić do tradycji inspekcyjnej i tylko głupio tak bylo o suchym i trzeżwym pysku siedzieć... ale za to mogłam była ujrzeć kilka wrocławskim twarzy postnych kontestatorówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Uwaga!
proszę o deklaracje na spotkanie piątkowe w Dziekanacie, bo jak tam zarezerwuję stół, to żeby obciachu na dzień dobry nie było, zwłaszcza, że rezerwacja jest płatna, ale spróbuję im zamydlić oczy
Comment
-
-
Ja raczej bankowo nie przybędę. W sobote czeka mnie egzamin z niemieckiego i dobrze by było, gdybym go zdałPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZamydlaj, zamydlaj - nie będziemy przecież płacić za możliwość płacenia za piwo!
Ja się deklaruję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpTo dopisz nas do listy. Jeśli się jakieś tsunami na Bałtyku nie pojawi i Odrą do Wrocławia nie dotrze, to przyjdziemy...
Mnie też proszę dopisać.
Comment
-
-
Podsekcja pracka silna, zwarta i gotowa czyli obecna.
Comment
-
Comment