Łykanie kolejnej dawki przypada w tym tygodniu na Bartka w Instytucie. Ja muszę jakąś dawke łyknąć, bo od poniedziałku jakieś przeziębienie mnie bierze, a dziś to mnie nawet podniosło z łóżka o tak nieprzyzwoitej porze jak obecna w celu zażycia syropku
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Teraz to dobranoc i do zobaczenia jutro w Instytucie.
Comment
-
-
Ekhm - to jak w ten piątek - Dziekanat, czy Instytut? Trzeba się spotkać i omówić plany na długi weekend, oby była pogoda, to wtedy - rowerowy
Wiem, że przypada kolej na Dziekanat, ale pytam, bo nie było mnie ostatnio, to mam wyrzuty sumienia względem Instytutu
Comment
-
-
OK, to piszę znów do Pani Eli, że nie przyjdziemy i rezerwuję Dziekanat
Comment
-
-
Oj przestaniecie być mile wiedziani w Instytucie I Bartkowi spadnie sprzedaż Ale Wam zazdroszczę tych możliwości wyboru knajpTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumOj przestaniecie być mile wiedziani w Instytucie I Bartkowi spadnie sprzedaż Ale Wam zazdroszczę tych możliwości wyboru knajpMM961
4:-)
Comment
-
-
Tak naprawdę to poza Rybitwą nie ma miejsca na spotkania. Antykwariat jest dobry na spotkanie ale dwóch osób, do tego potwornie drogi, Hubertus to raczej lunchownia i nie ma specjalnej atmosfery, Bar na Powiślu wykluczony ze względu na właściciela. Zostaje Rybitwa ale tez człowiek nie zawsze ma ochotę na mocnego Belfasta. I to wszystko co do knajp w Wawie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment