Kolega Breslauer usiłuje wydębić ściśle tajną informację ile piw mamy do rozdania? Spoko, nie zabraknie
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
A kto powiedział, że to ja dostarczę, ja jak zwykle tylko organizuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMarusiu jak Ty taką masę piwa dostarczysz do Instytutu??
Comment
-
-
Na liście do piwa aktualnie znajdują się:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Ewwa53
4. Mjp
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Tabletka
8. CarlBerg
9. Chris1987
10. Jerzy
11. Jackson
12. Naczelnik?
13. Breslauer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNa liście do piwa aktualnie znajdują się:
1. Marusia
2. Slavoy
3. Ewwa53
4. Mjp
5. Wiktoria
6. Pepek
7. Tabletka
8. CarlBerg
9. Chris1987
10. Jerzy
11. Jackson
12. Naczelnik?
13. Breslauer?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerA czy przy dużej ilości wpisujących się nie istnieje aby obawa, że jak ktoś się wpisze, przyjdzie, to mimo wszystko nie dostanie?
Istnieje też obawa, że w mojej piwnicy koziołki już zabalowały i mnie tam nie wpuszczą, co by je zabrać do Instytutu.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyOczywiście że istnieje - dlatego kto pierwszy ten lepszy.
Istnieje też obawa, że w mojej piwnicy koziołki już zabalowały i mnie tam nie wpuszczą, co by je zabrać do Instytutu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaMnie w tym tygodniu nie będzie , więc nie będę głosować.
Numery 5 i 6 z listy obecności przybędą na bartkową rozgrzewkę przed podróżą giełdową na południowy wschód.
Comment
-
-
Witam
jestem nowy na tym forum ale Warsztaty Piwowarskie zaliczyłem...melduję posłusznie że się stawię w Instytucie razem ze swoją piękniejszą połową w celu nawiązania osobistych relacji z wrocławską podsekcją forum browarum. pozdrawiam serdecznie
bobsley
Comment
-
-
Potwierdzam - był na Warsztatach - mam go na liście
Zapraszamy, mam nadzieję, że to nie informacja o koźlakach Cię skusiła
I pamiętaj - Instytut zamykają o 22.00, więc warto być jak najwcześniej.
Comment
-
-
Uwaga! Ogłoszenie!!!!
Koźlaki wydajemy do godz. 20.30!!! Nie odebrane do tej godziny koziołki ulegną rozdaniu w drodze jakiegoś konkursu - właśnie wymyslam jakieś złośliwe pytania
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKoźlaki wydajemy do godz. 20.30!!!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment