Ja jestem za spotkaniem w piątek. Może być w Instytucie. Na sobotę powoli kroi mi sie spotkanie w gronie fajczarzy.
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
W piątek możemy się umówić o 18/18:30 na Rynku - mamy atrakcję nie lada !
Ta atrakcja to Rajd VIVA POLONIA CLASSIC - czyli ze 40 cudownych starych aut takich jak Buggatti T37 z 1927 roku, Jaguar SS100 z 1937 czy Mercedes Benz SSK z 1929 - że nie wspomnę o kilku staruteńkich Porsche i innych rasowych brykach Auta od dziś można oglądać na Rynku.
Autka mają metę właśnie na Rynku ok. godz. 18:30 - a jak nasycimy oczy pięknem rumaków, możemy udać się do Instytutu aby nasycić organizmy Bartkiem Sznurek do stronki RajduPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CarlBergAutka mają metę właśnie na Rynku ok. godz. 18:30 (...)Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Chyba nie ma sensu umawiać się w konkretnym miejscu - proponuję oglądanie aut we własnym zakresie, a potem do Instytutu to już kazdy, myslę, trafi Zarezerwuję u pani Eli z tej okazji dopiero od 19.00, zeby nie utyskiwała, że się spóźniamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaChyba nie ma sensu umawiać się w konkretnym miejscubrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Zarezerwowałam jedną ławę i okrągły stolik, do zobaczenia za 10 godzin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesna pewien czas mam nie tylko zapas, ale i w pewnym stopniu wstręt do piwa, ale można by się spotkać i tak pogadać w realu o giełdzie. co wy na to?
Coś Jerzy wspominał, że może by sie spotkać tym razem w sobotę, bo przyjeżdża Sebastian (kto nie był na giełdzie, to nie wie) i Joelka mogłaby wpaść w jego towarzystwie, a nie sama.
Ale może mi się coś pochrzaniło, bo strasznie męczące te weekendy w forumowej ekipie, naprawdę, DZIŚ nie piję ani łyka piwa
Comment
-
-
A ja właśnie wypiłem jedno i już mnie nęci na następne. A wczesnym popołudniem zacząłem się zastanawiać kogo dało by się namówić na jakieś wyjście do knajpy jeszcze dziś.
Albo może jutro?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja kończę dziś rabotę o 16.00, jestem zroweryzowana, może jakiś Wagon nie byłby głupim pomysłem
Comment
-
-
To jest bardzo dobra myśl spotkać się i obgadać wrażenia z giełdy ale już bez wielkiego nagłośnienia w tle, które uniemożliwiło mi rozwinięcie konwersacji dłuższej niż wymienienie imion prędko zamierzam nadrobić zaległości. Czekam na propozycje co do miejsca i czasu spotkania... no chyba, że to jest niezmiennie piątek w Instytucie.
Comment
-
-
Niezmienny jest piątek.... W zasadzie.... A spotykamy się dzisiaj ok 17-18 w Wagonie na Świebodzkim. Do tej pory akces zgłosili:
Bobsley (z fajką)
Marusia
Ewwa53
Slavoy
MJP (z fajką).
Ktoś jeszcze?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Joelka, spotykamy się również dziś w zestawie ja, Slavoy, Mjp, Ewwa53, Bobsley i Ela, od 17 część z nas już będzie. A kwestia piątku jest do dogadania - bo coś Jerzy mówił, że w sobotę może wpaść Sebastian?
Comment
-
Comment