My się pojawimy na pewno. Z tego co wiem, to Wiktoria i Pepek też. Pogoda jaka jest każdy widzi, więc chyba spotkamy się w Instytucie. Czy ktoś wie czy mamy zarezerwowany jakiś stolik?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpCzy ktoś wie czy mamy zarezerwowany jakiś stolik?
Wiem, że przed chwilą ustaliliśmy rezerwację na GG, ale posta wpisałeś wcześniej, tak jakby nie było wiadomo, kto dokonuje rezerwacji w Instytucie i niby ta osoba skąd ma wiedzieć, gdzie się towarzystwo życzy spotkać, skoro napisała powyżej, że wyjeżdża, to nie jest zainteresowana
Ale się ubawiłaM:d:d
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo nie, Wujek, gratuluję tego pytania, no nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentować
Wiem, że przed chwilą ustaliliśmy rezerwację na GG, ale posta wpisałeś wcześniej, tak jakby nie było wiadomo, kto dokonuje rezerwacji w Instytucie i niby ta osoba skąd ma wiedzieć, gdzie się towarzystwo życzy spotkać, skoro napisała powyżej, że wyjeżdża, to nie jest zainteresowana
Ale się ubawiłaM:d:d
Miłej zabawy wyjazdowej i dobrego piwa.Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Zatem rozumiem, że dzisiaj tzw. dokształt instytutowy. Jak zwykle po 18.00?
Comment
-
-
Wprawdzie w sobotę świtkiem rankiem startuję do Pszowa, ale jakieś piwko w piątek oczywiście zrobię To co, w tym tygodniu Wagon?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWprawdzie w sobotę świtkiem rankiem startuję do Pszowa, ale jakieś piwko w piątek oczywiście zrobię To co, w tym tygodniu Wagon?
Ale oczywiście chętnie gdzieś się pojawięMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWprawdzie w sobotę świtkiem rankiem startuję do Pszowa, ale jakieś piwko w piątek oczywiście zrobię To co, w tym tygodniu Wagon?Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyPogoda w piątek zapowiada się taka, że ja nie mogąc ochłodzić się piwem raczej zostanę w domu.Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyPogoda w piątek zapowiada się taka, że ja nie mogąc ochłodzić się piwem raczej zostanę w domu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpDługo jeszcze będziesz przymusowym abstynentem?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo może bezalkoholowe? Też chłodziLast edited by jerzy; 2005-07-27, 14:41.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja Ci się, Jerzy, nie dziwę. Też bym nie dała rady wysiedzieć, patrząc, jak inni popijają piwko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJa Ci się, Jerzy, nie dziwę. Też bym nie dała rady wysiedzieć, patrząc, jak inni popijają piwko.
Natomiast jeśli będzie zapowiadane 37°C w cieniu to ja wyzionę ducha idąc lub jadąc do knajpy, a potem nawet nie będę się mógł reanimować zimnym piwem.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
My (P&W) do Wagonu na lwówka oczywiście się stawimy.
I może jednak nie będzie aż takiego skwaru (w końcu spotykamy sie w porze poźnopopołudniowej / wczesnowieczornej) i Jerzy jednak zdecyduje się przybyć choć na chwilowy soczek.
Comment
-
Comment