Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Mam dylemat, czy jechać jutro rowerem, bo w takim upale to i chodzenie sprawia mi trudność - za dużo ruchu Wczoraj porowerowałam po misćie godzinę od 16 do 17 i do rodziców to już zajechałam z mroczkami przed oczyma i całą mokrą garderobą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMam dylemat, czy jechać jutro rowerem, bo w takim upale to i chodzenie sprawia mi trudność - za dużo ruchu Wczoraj porowerowałam po misćie godzinę od 16 do 17 i do rodziców to już zajechałam z mroczkami przed oczyma i całą mokrą garderobąMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZostaje MPK
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle Ty masz dar przekonywania
Taki mi dar
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaRzucam propozycję: może tym razem przesuniemy spotkanie na przynajmniej 19.30.
Jutro zapowiada się wyczerpujący, ze względu na temperaturę, dzień a jak sprawdzam od wczoraj to o 18 jest jeszcze spory upał.
Co na to ekipa wagonowa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoJa Ci się, Jerzy, nie dziwę. Też bym nie dała rady wysiedzieć, patrząc, jak inni popijają piwko.chickkiller :)
Comment
-
-
Postanowiłam przezimować na jakiejś kolacyjce w klimatyzowanym Marche (róg Piłsudskiego i Świdnickiej) do 19, bo wczoraj po 18 ledwo doszłam 50 metrów do auta Joelki w tym upale Zatem też przytaszczę się w okolicach 19.15 do Wagonu
Comment
-
-
Ależ mnie zmogło w piątek. Na chwilę przyłożyłam głowę do poduszki i przespałam wyjście piątkowe Nie mam co wychodzić z propozycją spotkania bo one już tak weszły w krew, że nie ma co się specjalnie umawiać jednak profilaktycznie spytam czy jakieś zmiany się nie szykują z okazji przyszło-weekendowej imprezy w Czechach.
No więc pytam: bez zmian czy z ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaAleż mnie zmogło w piątek. Na chwilę przyłożyłam głowę do poduszki i przespałam wyjście piątkowe Nie mam co wychodzić z propozycją spotkania bo one już tak weszły w krew, że nie ma co się specjalnie umawiać jednak profilaktycznie spytam czy jakieś zmiany się nie szykują z okazji przyszło-weekendowej imprezy w Czechach.
No więc pytam: bez zmian czy z ?
Skoro ma zamiar przez trzy dni demolować, pić, kopcić fajkę i do tego jeździć metrem z ben Ladenem to wszystko się może zdarzyć
ewwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ewwa53Noo.. u nas to zależy od tego, w jakim stanie mój st... Kol. Małżonek wróci z tej, sorry za wyrażenie, delegacji do Warszawy
Skoro ma zamiar przez trzy dni demolować, pić, kopcić fajkę i do tego jeździć metrem z ben Ladenem to wszystko się może zdarzyć
ewwaMM961
4:-)
Comment
-
Comment