No to już oficjalnie: przydrepczę na jednego Bartka do Instytutu (tylko mam nadzieję, że tym razem nie będę czekać, aż się wszyscy godzinę spoźnią ) - powitam się osobiście we Wrocławiu
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo to już oficjalnie: przydrepczę na jednego Bartka do Instytutu (tylko mam nadzieję, że tym razem nie będę czekać, aż się wszyscy godzinę spoźnią ) - powitam się osobiście we Wrocławiu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratNo co Ty? Na jednego? Bartuś jest tak dobry że zasługuje na większą ilość kufelkówCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Tęskonota za Bartkiem sprawia, że oczywiście przybędę
Wiktoria zapewne też.
Comment
-
-
Ja się waham
Dziś rano utraciłem trochę krwi na poczet analiz więc zwolniło się trochę miejsca na płyny, ale czy zwyczajowa ilość Bartka mnie nie przytłoczy z tego powodu to mnie zastanawia.
Może się dowlokę jakośćMM961
4:-)
Comment
-
-
Comment
-
-
Oj, liczne było dziś rozpoczęcie jesieni w Instytucie - 13 tubylców się zebrało. Że też ten I. nie jest czynny dłużej
Comment
-
-
Oj, liczne było dziś rozpoczęcie jesieni w Instytucie - 13 tubylców się zebrało (...) i w sposób bardzo smaczny powitało nowych bywalców. Jesteśmy pod wrażeniem Bartusia-czegoś tak niesamowitego to się nie spodziewaliśmy."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaOj, liczne było dziś rozpoczęcie jesieni w Instytucie - 13 tubylców się zebrało. Że też ten I. nie jest czynny dłużejMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonRozpoczęcie nowego sezonu niespodziewanie zbiegło się z podwyżką cen piwa w Instytucie :/
Oj, nie narzekaj, 7 zł za litra to i tak jak za darmo
To jak, pojutrze Instytut znowu chyba?
Zarezerwuję standardowo jeden stół i jeden okrągły stoliczek, zatem jeśli ktoś z "niestałych bywalców" ma się zjawić, to niech lepiej uprzedzi
No i nie wiem, czy Fidoangelów mam traktować jako stałych bywalców, czy nie
Comment
-
-
Comment