W piątek zjawie sie na spotkaniu....ok 19 do zobaczenia
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonEwentualnie od czasu do czasu świnie nam wilki popłoszą i jest lamentu do imentuMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa przyjadę przed 20 na herbatkę, bo mam troszeczkę kataruMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJaka jest szansa, że ktoś będzie urzędował w godz. 23.30 - 1.30? Wygląda na to, że będę w tym czasie we Wrocławiu.MM961
4:-)
Comment
-
-
może jakiś włam do ****?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzisiaj idę się chyba odchamić słuchając opowiadań w różnych językach świata, ale jak mi starczy czasu i siłu to może przed, w trakcie, albo po wieczorze podbiegnę sprawdzić, czy wyglądacie tak samo, jak na pożegnaniu PrzytułkuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJestem na to zbyt miętki Skusiłbym się na piwo, a potem spał do rana gdzieś na dworcu
Comment
-
Comment