Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
No, oczywiście, że w biurze Dlatego myślę o tym raczej jako o imprezie dodatkowej, a nie zamiast któregoś piątku, bo biuro ma 15 metrów, zatem z wygodami średnio Do siedzenia jest: znana Wam z salonu w Przytułku sofa (wejdzie 5 osób) dwa krzesełka i stolik. Ewentualnie mogę jeszcze przywieźć na tę okazję 3 rattanowe taborety. Ale w sumie na podłodze jest wykładzina, więc siedzieć też można
Comment
-
-
Co do wczorajszego wieczoru - to mogliśmy sobie przypomnieć, jak wygląda Naczelnik na żywo A Cyborg sprawdził na własnej skórze/powłoce co to znaczy pić nie-piwo w Instytucie... Po herbacie "Fruit Love" w megakubku gwarantowane potykanie się o stoły i przewracanie krzeseł Chyba Bartek wpływa lepiej na mój błędnik...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Jakby się kto niepokoił to informuję, że oczywiście spotkanie piątkowe nie jest odwołane z żadnego powodu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcpo dwuch godzinach koszabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment