Uzyskałam informacje innymi niz net kanałami, że Ewwa i Mjp tez się dzis wybieraja do Instytutu, a Wiktoria z Pepkiem CHYBA
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelZawsze możesz poprosić Arka, coby komputer Ci włączył i opisywać na żywo Sylwestra w Kadach - sekcja wrocławska (i nie tylko) będzie na bieżąco, a Tobie z pewnością kilka twórczych postów wyjdzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo może wezmę laptopa i będziemy zdawać relację z odróży pociągiem?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Jako że to nowy rok i nie wiadomo czy coś się nie zmieniło, to ja rzucam pytanie: czy w tym roku nadal pijamy w piątkowe wieczory lirowe Bartki w Instytucie, czy może przestawiamy się na picie Bartka wprost z "pipy" (z pominięciem naczyń pośrednich) już od południa?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja jednak zostanę jutro przy kuflu
Comment
-
-
Miły wieczór przy piwie (lub herbacie ) - podziękowania dla Arka i Lanfeusta za dotrzymanie towarzystwa przez pierwszą godzinę, dla Klubu Kolekcjonera za drugą godzinę i fanty dla Forumowiczów, że w końcu dotarli oraz dla Slavoya, który omalże nie udostępnił mi swojego kuflaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment