Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MisiekkNieśmiało zapowiadam, wszystkim zainteresowanym moją osobą, że zamierzam zjawić się w piątkowe posiedzenie w Instytucie to by było na tyle. Dziękuję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPrzyczłapię, co mam nie przyczłapać - przy okazji postaram się przynieść kilka butelek pirosiarczynu sodu, więc chętni mogą do mnie pisać na pw do 13:50MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMyslisz, że ten pirosiarczyn nadawałby się do dezynfekcji jeszcze? Mnie się akurat kończy....Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelOdkazić, podejrzewam, że odkazi, tylko może zabarwić na czekoladowy kolor Przynieść dla Was butelczynę?
Przynieść jeśli dasz radę. Zobaczymy o co tyle lamentuMM961
4:-)
Comment
-
-
Dzięki Miśkkowi za przybycie i krótką rozmowę Ogólnie udany wieczór (do tego nastąpiła dystrybucja płynu do rur i jego etykiet , ale dalszy ciąg średni - w Mleczarni leją tylko Żywca (cena nieznana, bo trunek kontestowany) i w dodatku ludzie szaleją gorzej niż w młynie na koncercie metalowym - po raz pierwszy w życiu mam na kolanach siniaki po zagraniu kilku kawałków na tamburynieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Z Mleczarni uciekliśmy szybko, pomijając brak piwa, to te kosmiczne kolejki do kibla Szkoda, bo Dimczo fajnie zapodawał. Poszliśmy do innej dyskoteki, nawet z Robertem majtnęliśmy nogą na parkiecie Kurak, jak ja dawno na dicho nie byłam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZ Mleczarni uciekliśmy szybko, pomijając brak piwa, to te kosmiczne kolejki do kibla Szkoda, bo Dimczo fajnie zapodawał. Poszliśmy do innej dyskoteki, nawet z Robertem majtnęliśmy nogą na parkiecie Kurak, jak ja dawno na dicho nie byłamCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment