Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerMoże nie zrozumiałeś :-) ale mniej mi chodzi o Irlandera, a bardziej o spotkanie :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcChodziło mi tylko o to, żeby nie nastawiać się na Rejs, bo i tak trzeba będzie do Armine jechać. Instytut jest zamknięty w sobotę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaJa dziś piwa nie piłam i chyba dlatego niekumata jestem.
Jest dzisiaj spotkanie, czy nie ma? A jeśli jest, to kto idzie i czy do Armine?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerDzisiaj to chyba jednak lokale są pozamykane...
hmmmm...a skąd taki wniosek? Mi się zdaje, że prędzej jutro szybciej pozamykają, ale mogę się mylić. Chyba najlepiej będzie tam zadzwonić...o ile Ktoś ma nr.....
Comment
-
-
Zaraz zadzwonię do Armine i zapytam, bo jako że całkiem niespodziewanie mam czas to też jestem za sobotą
Comment
-
-
Armine jutro jest czynna. To jak? 18?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerDzisiaj to chyba jednak lokale są pozamykane... raczej byłbym za spotkaniem w sobotę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Nie wiem jak we Wrocku ale w Chorzowie knajpa z Namysłowem była dziś czynna jak zwykle już od 6.00.
Z moją bytnością (jak już chyba zauważono), to raczej ciężko bywa, ale uprawiam skuteczny marketing bezpośredni i chyba udało mi się zwerbować nowego piwowara dzisiaj na któreś z najbliższych spotkańCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment