Ja też przyjdę. Już nawet dwie butelczyny rozpoczęłam. Jednak smutno pije się samemu więc dokończę picie z sekcją wrocławską. Czy jeszcze zdąrzy mi ktos odpisać gdzie jest spotkanie? Dobrze zrozumiałam, że w Lamusie, który jest koło Armine?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaCzy jeszcze zdąrzy mi ktos odpisać gdzie jest spotkanie? Dobrze zrozumiałam, że w Lamusie, który jest koło Armine?
Comment
-
-
A ja myślałam, że się boisz, że został uknuty przeciw Tobie spisek i wszyscy się poumawiali telefonicznie, a Lamus to fałszywy trop
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaNawet jakby tak było, to nie zauważyłabym, bo tak jak mi ten tydzień życia dał po d.... , że dziś dopiero zaczynam kojarzyć jaki mamy dzień, rok itd.
Zaraz wychodzę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerdało się zauwazyć, że ten tydzień był do d...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle ani ja, ani Joelka nie miałyśmy na myśli, ze tydzień byl do d..., tylko, ze dał nam po d.... ze względu na dużą ilość wrażeń.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnea mi po d.... dał weekend....sporo wrażeń niekoniecznie pozytywnych........
Comment
-
-
Comment
-
Comment