Ja też przyjdę. Już nawet dwie butelczyny rozpoczęłam. Jednak smutno pije się samemu więc dokończę picie z sekcją wrocławską. Czy jeszcze zdąrzy mi ktos odpisać gdzie jest spotkanie? Dobrze zrozumiałam, że w Lamusie, który jest koło Armine?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaCzy jeszcze zdąrzy mi ktos odpisać gdzie jest spotkanie? Dobrze zrozumiałam, że w Lamusie, który jest koło Armine?Comment
-
A ja myślałam, że się boisz, że został uknuty przeciw Tobie spisek i wszyscy się poumawiali telefonicznie, a Lamus to fałszywy tropComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaNawet jakby tak było, to nie zauważyłabym, bo tak jak mi ten tydzień życia dał po d.... , że dziś dopiero zaczynam kojarzyć jaki mamy dzień, rok itd.
Zaraz wychodzęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerdało się zauwazyć, że ten tydzień był do d...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle ani ja, ani Joelka nie miałyśmy na myśli, ze tydzień byl do d..., tylko, ze dał nam po d.... ze względu na dużą ilość wrażeń.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnea mi po d.... dał weekend....sporo wrażeń niekoniecznie pozytywnych........Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
-
Channel: Czechy
-
-
Urocze miasteczko Zwettl miałem okazję zwiedzić w sobotę 7 grudnia.
Tą okazją był przejazd specjalnym pociągiem adwentowym, zestawionym z dwuosiowych wagonów i parowozu.
Rozkładowe pociągi pasażerskie nie dojeżdżają do Zwettl już od kilkunastu lat.
Godzinną przerwę...-
Channel: Austria
2024-12-20, 12:06 -
-
Jest tu kawiarnia i restauracja. Kuchnia smaczna, obsługa przyjazna i pomocna. Ugoszczeni zostaliśmy po królewsku. Miejsc od groma.
Skupmy się jednak na piwie: Jest tu Miłosław z kija za 13 zł. Z potężnym diacetylem pasuje do obficie maślanych (bardzo smacznych!) posiłków...-
Channel: Wielkopolskie
2024-10-19, 21:08 -
-
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment