Ponieważ niedługo opuszczam net, dzwonię do Pani Eli, że dziś będziemy, więc już proszę nic nie zmieniać. Na Bogusławskiego poszalejemy z Dkrasnodębskim w niedzielę i poniedziałek
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
E tam, odrazu nie zamierza. Ja i Slavoy chętnie się poarminujemy lub polamusimy. Albo jedno i drugie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNie boimy się iść do Lamusa?
Comment
-
-
Uwaga, uwaga!
Wracając 9.05. z Kołobrzegu mogę przywieźć chętnym:
Amber Red (mocne) ok. 2 zł za bączek 0,33
Łomża mocna ok 2 zł za bączek 0,33
Brok Wiking 1,85 zł za 0,5
Brok Martin 2,55 zł za 0,5
Brok Porter 3,65 zł za 0,5
niepasteryzowane Noteckie (lub Czarnkowskie - takie ostatnio kupiłem) wprost z browaru za 1,60 zł (0,33) oraz wszystko inne co w browarze będą mieli.
Zbieram również butelki po wodzie mineralnej by w knajpie przybrowarnianej nalać do nich swieżego Noteckiego. Ktoś chętny na całego PETa?
(wszystkie ceny razem z butelkami - zwrotów nie przyjmuję )
Zamówienia przyjmuję wyłącznie poprzez SMS lub telefonicznie!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Fajnie, tylko co to ma wspólnego z naszym jutrzejszym spotkaniem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaFajnie, tylko co to ma wspólnego z naszym jutrzejszym spotkaniem?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ponieważ parę osób z Warszawy i okolic przyjeżdża w piątek dość wcześnie, będzie pewnie trochę włóczęgi po mieście, a wieczorkiem spotkanie się odbędzie.... no własnie, gdzie? Myslę, że pewnie wylądujemy na Bogusławskiego, ale w razie czego ślijta zapytaia SMSem
Comment
-
Comment