Qboland właśnie mi zgłosił swoje wieczorne stawiennictwo, a przy okazji pokazal mi swój zdemolowany zegarek, na którym widać wszystko poza godziną - i to ponoć stało się na spotkaniu z sekcją wro
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelQboland właśnie mi zgłosił swoje wieczorne stawiennictwo, a przy okazji pokazal mi swój zdemolowany zegarek, na którym widać wszystko poza godziną - i to ponoć stało się na spotkaniu z sekcją wro
hehe coś było - pamiętam ryskę na jego zegarku, ale żeby od razu nazywać go zdemolowanym...?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnehehe coś było - pamiętam ryskę na jego zegarku, ale żeby od razu nazywać go zdemolowanym...?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneTy Marusia nie pij za dużo, bo mamy do pogadania
Comment
-
-
Nie wiem po co własciwie wczoraj wychodziliśmy z Lamusa, bo dziś o 18 znowu się tam spotykamy z Joelką Kto żyw po wczorajszym, niech przybywa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrybyło oj było
jeszcze mamy słód za koszulą
Comment
-
Comment