Ja też chętnie, lecz w miarę mozliwości zakosztowałbym piwa z tego nieznanego bliżej browaru Czarnków.
Ja też jestem za - tylko nijak nie idzie znaleźć namiarów, może w dzisiejszej gazecie będzie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
No to zależy od ekipy, możemy przenieść piątkowe spotkanie na sobotę - proszę zainteresowanych o wypowiedzi.Ale jak Cyborg znowu wpadniesz jak po ogień na jedną herbatę, to masz wpier....
To wpadnę spokojnie na 2 herbaty, coby oblać koniec roku szkolnego i egzaminy
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Spróbuję się dziś dodzwonić do Czarnkowa w tej sprawie. Bo jakby miało go nie być, to ja wolę piwo dzisiaj Oczywiście jeśli większość będzie za sobotą to sie dostosuję, przecież sama nie będę piwkować
Nic nie stoi, ale ja tym razem piszę się tylko na jeden dzień. Ponieważ rozjaśniło się co do Czarnkowa, proponuję jutro 14.00-15.00 spotkanie w Rynku na Noteckim, a potem albo się przejdziemy obejrzeć wyczyny Moniki i na piwo pod tory, albo, w razie większego znużenia zalegniemy w Instytucie
Ja odpadam - sesja mnie zagarnęła tylko dla siebie w poniedziałek mam exam, co prawda the last one, ale największa i najgorsza kobyła .Trzymajcie więc kciuki za mnie, please, bo BARDZO mi się przydadzą...
Comment