Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa dzisiaj gram w piłkę. A tu leje od rana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo więc chyba nie grasz, bo ma tak lać do wieczora. Nic, tylko pić....
Poza tym mam katar i kicham więc co mi może lepiej pomóc niż spocenie się i zmoknięcie?
Jeszcze jutro pracuję , a na dodatek postanowiłem nie pić przez 2 tygodnie
Dawno nie miałem takiego piątku...MM961
4:-)
Comment
-
-
Ok, no to chyba wychodzi znowu Lamus. Niech tak zostanie, bo piszę smsa do Wiktorii, no i Tygrysek rezerwował...
Comment
-
-
Ja dzisiaj niestety nie będę, zaatakowała mnie choroba prezydencka wczoraj wieczorem. Tak mnie bolał żołądek, że skończyło się ogólnym osłabieniem i utratą przytomności. W tej chwili nic mnie nieboli nawet godzinę temu jadłem śniadanie.
Comment
-
-
A my siedzieliśmy do 1.30. Mieliśmy siedzieć do zamknięcia lokalu, ale wpadła ekipa skinów, w dodatku typu ABS, ze swoimi średnio twarzowymi towarzyszkami (a właściwie wyjątkowo nietwarzowymi) i na dobry wieczór jeden przywalił komuś, reszty nie chciało nam się oglądać i wyszliśmy. Tzn. my, czyli ja i Slavoy, bo Marcin_wc, Hania i Tygrysek, żądni wrażeń, zostali, mam nadzieję, że żyją
Comment
-
-
Żyją ,żyją a ci co poszli wcześniej to stracili taką akcję , że podejście do okna aby popatrzeć, było nazwane niepotrzebną głupotą . No normalnie SEX UND HORROR ,krew , białe pały,czarne beemki ,no normalnie jak to we Wrocku gdy się młodzież bawi"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
To może w ten piątek dla odmiany spotkanie w Instytucie?
Comment
-
-
Dla odmiany LOKALOWO miałam na mysli A Bartka nigdy dosyć
Comment
-
-
To myślcie szybciej, bo jak Instytut, to za 24 godziny już kończymy picie
Comment
-
Comment