Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Marcin, przestań straszyć
Yossarian, póki co można się z nami spotkać za darmo, jeszcze biletów nie sprzedajemy, płacisz tylko za swoje piwo
Comment
-
-
A w jakich pozycjach się ustawiacie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPewnie Ci się przed oczami ściemniło po acetonowym porterkuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Niech Pani Prezes zapoda co i gdzie dzisiaj aby młodzi forumowicze z Wrocka nie "plątali się po mieście i pili warke stronk w podejżanym towarzystwie""nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No jak to, Lamus dzisiaj
Dotrę na pewno, choć nie wiem, czy długo posiedzę, jakies zaziębienie mnie dopadło, gardeło boli i katar sie leje. Ale wpadnę choc na chwilę Was pozarażać
Comment
-
-
Uwaga! Święto lasu Nie przyjdę dzisiaj, czuję się coraz gorzej, wiec wieczorem pewnie w ogóle padnę całkiem (oby nie trupem)
Bawcie się dobrze i wypijcie moje zdrówko
P.S. Dowodem na to, że jestem chora jest fakt, że nie mam ochoty na piwo...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaP.S. Dowodem na to, że jestem chora jest fakt, że nie mam ochoty na piwo...
Ps. Wiesz, że na chorobę najlepszy jest grzaniec, albo kogiel mogiel z piwemCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment