Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelNie będę chodził do Rejsu-żeby po jednym piwie mnie rano głowa nap...
Comment
-
-
A ja bym wszystkich palaczy zamknął w Rejsie na tak długo, aż sami by doszli do wniosku, że w knajpach powinien być całkowity zakaz palenia papierosów.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA ja bym wszystkich palaczy zamknął w Rejsie na tak długo, aż sami by doszli do wniosku, że w knajpach powinien być całkowity zakaz palenia papierosów.
Ja dziś raczej nie dotrę. Breslauer - wybaczMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyA ja bym wszystkich palaczy zamknął w Rejsie na tak długo, aż sami by doszli do wniosku, że w knajpach powinien być całkowity zakaz palenia papierosów.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPopieram wprowadzenie zakazu. Całe mieszkanie śmierdzi fajami, bo kurta tak przesiąknęła dymem"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
-
Instytut czynny, potwierdzam - taką informację dostałam smsem
A co do fajek - chyba parę wieczorków z rzędu w Rejsie wyleczyłoby mnie definitywnie z palenia Dlatego nie będę tam chodzić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaA co z dzisiejszym spotkaniem? Są jakieś konkrety, czy mam zostać w domu i dalej delektować się piwem z lodówki? Bo niedługo nie będę w stanie iść gdziekolwiek. A na ból głowy - najlepsze dwa portery przed...
Swoją drogą jak czytam te opisy syndromu porejsowego to zaczynam kochać samochody.. białas wczoraj sobie wyłączył chłodzenie silnika i nas uziemił.. chyba miał przeczucie
W każdym razie dzisiaj się do Instytutu twardo wybieramy.
Ewwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyDzisiejsze spotkanie zostało odwołane!!!
Odbędzie się tylko spotkanie osób uniezależnionych od smrodu tytoniu.
Zwłaszcza że on sobie ostatnio ściągnął jakieś dzikie tytonie z zagramanicy i uzależnienie pogłębia
Ewwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzySugerujesz, że mam przestać przychodzić na zasmrodzone spotkania forumowe? Już kilka razy zastanawiałem się nad tym poważnie...
Od jutra rozglądam się za lokalem.Za powodzenie misji
Ps. pomoc mile widziana."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment