Czyli tak o 17:30 powinnam się zacząć łamać? (no cóż - moja silna wola może się okazać wyjątkowo słaba )
Piątek 2 VII - DOzwiedzanie Rybitwy
Collapse
X
-
Mam dziś w planie dnia zwiedzanie Piaseczna i Lerła Merlę, bo coraz bliżej do magicznej daty, w której to zmienię miejsce zamieszkania. Jeśli noc mnie w budmarkecie nie zastanie, to zabiorę żonę pod pachę i się stawię.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Szanse, że się pojawię oceniam jako duże, aczkolwiek długo nie pozwiedzam (na pewno krócej niż tydzień temu ). Natomiast własnej produkcji nie przyniosę (tym razem), albowiem zbyt młoda jest jeszcze i niedojrzała. Jak trochę dojrzeje, za jakiś miesiąc (warka 1) i dwa (druga warka) - wtedy owszem.
Małażonko, złamałaś się już?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Rety! Tyle godzin upłynęło, a nikt nic nie napisał? Może jeszcze tam zwiedzacie, co?
Jako że musiałem się przedwcześnie zmyć (zmyłem się trochę później - ale i tak przedwcześnie), nie mam czego podsumowywać. Mogę tylko ujawnić, iż odbyły się degustacje piwa domowego (kto nie zdążył - niech żałuje):
- BIGB - Warka nr VIII ("Niedźwiedź", prawda? Prośba do BIGB-y o ew. sprostowanie).
- Czterej Pancerni - Warka nr V.
- i piwo z Wrocławskich Warsztatów.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Byliśmy...Wróciliśmy na tyle wcześnie, że było jeszcze ciemno i na tyle późno, że poranny ból głowy długo pozostał zauważalny . Piwo jak zwykle smaczne i zdrowe . Pojedyncze sztuki unieważniły swoje żółte kartki, osoby nieobecne raz drugi otrzymują niniejszym czerwone kartki (kary przewidziane na kolejnym/ych spotkaniu ).
Było jak zwykle - tłoczno, miło i za krótko...
Comment
-
-
Ja balansowałem między dwoma imprezami co było miłe bo mogłem sobie pochodzić Jak zwykle wczesnym rankiem wyrzuciła nas Teresa. Tym razem jednak byłem twardy i udało dotrzeć mi się do Poznania ale to już inny temat. Imprezka w Rybitwie była bardzo zacna, czas upływał szybko a piwa nie zabrakło.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No i znów nie mogłem dotrzeć na spotkanie w Rybitwie. Musiałem odwiedzić dziadków, ale i tak nie miałbym nic na degeustację, jako że wszystkie moje piwka leżakują spokojnie w piwnicy na mojej działce. Muszę parę przywieźć, żeby mieć w razie czego w pogotowiu."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment