Mam pytanko do Szanownych Forumowiczów ,czy ktoś mieszkający ,lub przebywający w tym czasie w rejonach Szczyrku,Wisły ,Ustronia, Bielska,Żywca,Cieszyna miałby ochotę na spotkanko przy piwku ?
Szczyrk 01.08.04-10.08.04 Pogoniarz z Moniką w Szczyrku
Collapse
X
-
w razie czego wstępnie deklaruję się na piwko
ale to jeszcze zbyt odległy termin co by na 100% się umawiaćbez brody... -
Dla mnie bomba. Zgłaszam sięNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
wedle wszystkich znaków na niebie w tym czasie odbywać się będzie TKB
wiec przy okazji możecie łyknąć góralskiego folkubez brody...Comment
-
marcopolok napisał(a)
wedle wszystkich znaków na niebie w tym czasie odbywać się będzie TKB
wiec przy okazji możecie łyknąć góralskiego folkuNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Otwieramy listę obecności:
1-2 Pogoniarz
3. Celcik
4. ?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Kiepsko, kiepsko, Panowie i Panie. Kolega Pogoniarz jedzie do nas z Ziem Odzyskanych, a tu taki skromny komitet powitalny??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
-
Mnie się troszeczkę trudno zadeklarować na 100%, ale pisałbym się na spotkanko. Tylko muszę zaczekać, co też będzie piszczeć w planie pracy na przyszły miesiąc.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Kiepską sobie pogodę wybrali państwo Pogoniarzowie Ale do spożywania nie jest ona aż tak bardzo potrzebna...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
celt_birofil napisał(a)
Kiepską sobie pogodę wybrali państwo Pogoniarzowie Ale do spożywania nie jest ona aż tak bardzo potrzebna...
Miłe towarzystwoo Forumowiczów,braciszek i szlaki górskie zaspokoją nasze zachcianki
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Comment