May-u drogi wstydziłbyś się. Senior od dawna pełną gębą, a nie chce korzystać mu się z wyszukiwarki. Podpowiem tylko, że jest taki temat Piwo Gdzie
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a) May-u drogi wstydziłbyś się. Senior od dawna pełną gębą, a nie chce korzystać mu się z wyszukiwarki. Podpowiem tylko, że jest taki temat Piwo Gdzie
Ja tylko szukam miejsc godnych polecenia przez warszawskich forumowiczów.
Wujcio_Shaggy napisał(a) ...Gdyby jednak nie chciało Ci się szukać w "Piwo-Gdzie" , to jest lane "Królewskie" i "Belfast", tyle że ten drugi nie zawsze.
Ci co byli lub będą w Czarnogórze, swoją obecność zawężają do miejscowości nadmorskich, co wcale nie dziwi. Natomiast mało kto zapuszcza się do stolicy. Można to także zrozumieć, ponieważ zabytków praktycznie tam nie ma, co jest pokłosiem zamiłowania rożnych armii, w zrzucaniu ładunków...
Jako że nie ma wątku pod tym tytułem pozwalam sobie założyć go z racji kilkakrotnej bytności, także ostatnio na Łotwie.
Liczba browarów w tym kraju ciągle rośnie, choć oczywiście nie są to ilości porównywalne z większymi państwami, natomiast biorąc pod uwagę proporcje...
Kurczę, nic nie przychodzi mi do głowy.
Szukam miejsca w W-wie, gdzie można zjeść konkretny, dość tradycyjny posiłek (żadne pizze, hamburgi czy naczosy, broń Boże wege), popijając godnym, mocno chmielonym piwem...
Z góry dziękuję.
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
Comment