A ja tam w Pucharach kibicuje każdej polskiej drużynie, także Legii i chciałbym go obejrzeć jednak w warszawskim lokalu.
11.08.2004 Wisła - Real
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Na Legię możemy się umówić nawet u Teresy. Ja mam badania okresowe więc nie idę do pracy, więc spokojnie mogę na 15.45 iść na mecz.
Co do Wisła Real to szczerze, nie widzę w centrum możliwości obejrzenia tego meczu. Możemy się umówić na Bemowie, na Belfaście, zobaczymy jaka jest atmosfera. Gdyby była ponura i to ponieważ TVN zaczyna transmisje wcześniej zdążylibyśmy do domu na mecz.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Jeżeli chodzi o Real to niestety na Bemowo to trochę za daleko - mam strasznie napięty harmonogram dnia ale chętny jestem na Legię.
Jak tylko Zythum rozszyfrujeu Teresy
Pracuję co prawda do 15.45 ale postarm sie zdążyć.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
u Teresy czyli Rybitwa. Nad Wisłą, za nową biblioteką uniwersytecką. Na szlaku Orlich Gniazd. Autobusem wysiadasz na ulicy Dobrej. Gdybyś potrzebował bardziej szczegółowych informacji to oczywiście dopiszę lub znajdziesz je w Piwo Gdzie lub Piwo - Imprezy (Spotkanie kolekcjonerskie w Warszawie) tam są nawet mapki z dojazdem.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Jestem niewysoki (170 cm), za to brzuch mam dość okazały (95 kg). W Rybitwie możesz usłyszeć słowo kielon - to Ja, posiadam stary kufel z lat 70/80 i założę jakąś piwną koszulkę - jutro napiszę jaką
Mam zeza na lewym oku i w ogóle jestem dość brzydki (co ta Miłka we mnie widziLast edited by zythum; 2004-08-11, 10:01.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
sloniatko napisał(a)
Mam tylko jedno małe pytanko, jak sie poznamyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Na pewno się poznamy. Pamiętam pierwsze spotkanie forum w Warszawie gdy nie znał się nikt, nie było jeszcze forumowych koszulek i w ogóle początek. Mimo to rozpoznaliśmy się siłą przyciągania
LUDZIE, dobrzy ludzie, naprawdę nie ma nikogo kto by przygarnął kilku kibiców na trochę czasu. Skoro nie ma w Was miłosierdzia to może spróbujemy przekupstwa - będę dzisiaj w Piwach Świata i jestem skłonny zakupić i podarować trzy dowolnie wybrane gatunki piwa (no w rozsądnych granicach finansowych) osobie która nas przygarnie i udostępni TV z TVN, w godzinach 20.15 - 22.45.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
No, może to kogoś zachęciTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
trochę na temat. prawda to, że TVN na satelicie jest kodowany??
jeśli tak to gdzie indziej można go odbierać??Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
Comment