Szukam na forum - nie znajduję. Szukam ponownie - nie znajduję. Nie chce mi się wierzyć ale NIE ma takiego tematu. No co jest warszawsko-kibicowska odnogo forum - TAKI MECZ, a tu żadnego umawiania się. Dla młodych nie pamiętających meczów Górnik - Roma, Górnik - Real, Widzew- Manchester, Widzew - Liverpool czy meczów pucharowych Legii to jest przecież wydarzenie życia, a dla trochę starszych powrót do pięknych lat polskiej piłki i konforntacji z najlepszymi. No to kto proponuje lokum, a może jakaś knajpa?
11.08.2004 Wisła - Real
Collapse
X
-
11.08.2004 Wisła - Real
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Może przy okazji jakaś beczka?To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud. -
Może jutro będzie jakaś dyspensa od walenia w mordę?
A co do lokalu, to niestety, nie mam ani możliwości, ani nawet koncepcji co do miejsca...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Na pewno piłę można obeźrzeć w Rybitwie, ale jeśli będzie sporo ludzi, to w kiepskich warunkach. Jeśli będzie sporo kibiców Legii, to w warunkach wręcz fatalnych.
Bramka dla Wisły. Zrywamy się:
- Gooool!!!
Cała knajpa oczy na nas. My tonem pełnym żałości:
- O k..., gooool!!!Comment
-
sloniatko napisał(a)
Oczywieście gdzieś gdzie leją jakieś "pzryzwojte" piwo )Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
No właśnie z knajpami będzie problem. W Rybie abstrachując od kibiców Legii czy Polonii (Cracovia) będzie tłoczno i nic nie będzie widać.
W centrum w ogóle nie ma ciekawych knajp (bo Antykwariat jednak piwną knajpą nie jest i na pewno nie będzie tam meczu). W innych albo jest drogo albo będzie ten problem z kibicami warszawskich drużyn.
Myślałem trochę o knajpie na Bemowie (wyleciała mi nazwa z głowy) z Belfastem i telewizorem i nie widziałem tam nigdy raczej kibicowskiego towarzystwa.
Przemyślę jeszcze sprawę i rozejrzę się wokół. Tak więc szczegóły niestety dopiero jutro.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
zythum napisał(a)
W Rybie abstrachując ...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A jednak, FCJP zawsze czujne. A mnie z lenistwa nie chciało się poprawiać, naprawdęTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment