Tak się złożyło, że w ramach "wycieczki zakładowej" przywiozą nas do "matecznika" Forum Brovarum. Czasu nie będzie zbyt wiele, więc ograniczę się jedynie do SPIŻA. Gdyby ktoś z forumowej braci miałby ochotę się spotkać i proszę o kontakt
25.08. - Celcik na chwilkę we Wrocławiu
Collapse
X
-
25.08. - Celcik na chwilkę we Wrocławiu
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Na razie wiem tylko tyle, że jadę...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
yemiołka napisał(a)
postaram się cuś zrobić, by ujrzeć Twą 100 lat temu widzianą mordkęNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Jeśli w Spiżu będą zapodawać, czemu nie??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
yemiołka napisał(a)
a placki jeść będziesz?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Odp: 25.08. - Celcik na chwilkę we Wrocławiu
celt_birofil napisał(a)
Tak się złożyło, że w ramach "wycieczki zakładowej" przywiozą nas do "matecznika" Forum Brovarum. Czasu nie będzie zbyt wiele, więc ograniczę się jedynie do SPIŻA. Gdyby ktoś z forumowej braci miałby ochotę się spotkać i proszę o kontaktComment
-
Tylko jeden dzień?? Piwnym Szlakiem Pogoniarza?Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Miało być o Wrocku...Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Jak będą to godziny popołudniowe/wieczorne to powinienem dotrzeć do Spiża.Comment
-
Pepek napisał(a)
Jak będą to godziny popołudniowe/wieczorne to powinienem dotrzeć do Spiża.Comment
-
A ja, jak nic nieoczekiwanego się nie zdarzy, to mogę być nawet i godzinkę wcześniej, czyli 15.30.Comment
Comment