Ania i abernacka w Opolu (21.VIII.)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• darekd
    Wrocław, Opolska 195, Chmielownia
    darekd
    Chmielownia z Drobnera:

https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=122089

doczekała się filii (a właściwie większego sklepu) na Opolskiej we Wrocławiu. Znajduje się on na granicach miasta, myślałem że są to już Radwanice (jadąc z miasta po prawej stronie)....
    2019-02-17, 12:57
  • Konrad131
    Witam szanowne grono!
    Konrad131
    Wypadałoby się przedstawić, a więc:
    do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
    Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
    2023-03-31, 14:18
  • darekd
    Wrocław, Opolska 37, Napoleon
    darekd
    Sklep na Książu Małym wyróżnia się z zewnątrz neonem Holby i nowym szyldem Kozla.
    W środku dość spory wybór polskich kraftów, trochę czeskiej klasyki. Widziałem też nowości z Tenczynka.
    2018-12-18, 00:31
  • ART
    Opolski, Black IPA
    ART
    Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
    2025-01-05, 00:18
  • ART
    Zaczyn, Chlebeer New Zealand Pale Ale
    ART
    Zakupione z beczki do buteleczki w Czyste i złote w Opolu. 4,9 alk. Styl jak w nazwie. Bardzo dobry ejlik. Opalizujący, jasno bursztynowy kolor, piana zwarta biała, aromat delikatne cytrusy, marakuja, goryczka zaznaczona, zaokrąglona, dobra. Godne polenia....
    2024-02-16, 17:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...